Meet the Meat

~~~התפריט ומה שמסתתר מאחוריו~~~

 

די בסקירת ההמלצות והציון הכללי שמוענק לנו (96 מתוך 100) כדי להבין מדוע MEET THE MEAT נחשבת לאחת ממסעדות הבשרים הכי טובות בארץ. מעבר למקום ולאווירה הגלילית, זה התפריט שבנה השף המציע קשת רחבה של תענוגות בשרים על האש ובמעשנה עשויים ביד אמן. הנה כמה סודות מקצועיים שתוצאתם – מנה סוחטת גרגורי הנאה ומחמאות.

 

 

 

 

 

~~~השף~~~

הכול מתחיל ונגמר באמנותו של השף.

הוא האחראי על בניית התפריט ועל תרגומו יום יום למאות מנות בשר הוא שף הבשרים שלנו. זהו מקצוע שרק מעטים בארץ למדו אותו, התמחו בו ואף צברו ניסיון של שנים ארוכות ביישומו. כאן מדובר בליגה אחרת של מסעדת בשרים ובמקצוענות שמבטיחה לכל סועד הנאה מושלמת.

מסעדת שף בשרים

 

 

~~~המעשנה~~~

איך אפשר שלא להתרשם מהמראה.

כל מי שנכנס למסעדה נעצר למול המעשנה כדי להתפעל מגודלה, לבחון את נתחי הבשרים שנכנסים אליה ויוצאים ממנה, וכמובן, לנשום עמוק את ניחוחות העצים שנועדו לבעירה איטית. ומה הפלא? מדובר כאן בדבר האמיתי – מעשנת בשר – שרק מסעדות בשרים בודדות ביותר יכולות להתהדר בה.

מעשנת בשר

 

~~~העשן~~~

כדי שיהיה עשן צריך אש. כן, אבל…

 

לבחירת העצים שיספקו את הבעירה האיטית ושבבי העץ שיוסיפו את הניחוחות המיוחדים יש חשיבות והשפעה עצומה על הרכות, המראה והטעם של הנתח שיוגש לך. מכאן  ההקפדה על שימוש בבולי עץ המתאימים במיוחד לשיטת הכנת בשר במעשנה ועל סוגי השבבים כמו שבבי עצי אגוז שונים, עץ דובדבן ועוד.

מסעדות בשרים

 

 

~~~הבשר~~~

Meet the meat – לפגוש את הבשר.

 

הראשון לפגוש את הבשר הוא נעשה שף הבשרים שלנו. זו המומחיות שלו לבחור את הנתחים המשויישים ואת החלקים האיכותיים ביותר. הוא זה שיודע ליישן אותם בתנאים האופטימליים, לשלוט בטמפרטורה הנכונה ובמשך הזמן היישון עד ש”יבשילו כראוי” ויהיו מוכנים לעשייה על גריל הגחלים או במעשנת הבשרים.

 

אל התפריט

 

שף, מעשנה, עשן ובשר אלה רק חלק מהגורמים שעושים את ההבדל בין מסעדות בשרים רבות וטובות לבין מסעדת בשרים מעולה. אבל עכשיו… עכשיו תורו של התפריט לעלות ולהציע לך ממיטב תוצרת מעשנת הבשר:

 

מנות הפתיחה

(טעימה קטנה מהגליל)

קרפצ’ו סינטה מוגש עם סלט חמצמץ קונפי שום וצנימים – 47

פרחי כרובית בציפוי פריך ורוטב מתקתק –  32

חציל אש מוגש לצד טחינה  וגבטה – 32

סיגרים במילוי בשר טלה מוגש לצד עמבה וטחינה גולמית – 42

מרק שאל את המלצר – 29

צוריסוס/ גאצוס מוגש לצד סלסה ואיולי חרדל – 36

מנות “ישר לעניין”

המבורגר עסיסי או אסדו נימוח בפה?

תוספות לבחירה

המבורגר בקר טרי 220 גרם חסה עגבנייה מלפפון חמוץ ובצל סגול –  67

כולל שתיה ותוספת 

כריך אסאדו מעושן –  רוקט עגבניה מלפפון חצי חמוץ ובצל – 69

 כולל שתיה ותוספות 

התוספות

( הרי לא תשאירו את הבשר לבד על הצלחת, נכון?)

בצל מטוגן  -6 |פטריות מוקפצות –  7| ריבת בצל – 7|ביצת עין 6| אננס צ’ילי – 7| חזה אווז – 12| כבד אווז – 16|  טלה 12 אסדו| בקר מעשנת 12

מנות הילדים

(אל תתפלאו אם הילדים יבקשו לחזור לאכול כאן)

שניצלונים – 36

צ’וריסוס ילדים – 36

המבורגר ילדים 150 גרם – 39

כל המנות מוגשות עם תוספת לבחירה וירקות חתוכים 

המנות הבשרניות

( יופי, הגענו לרגע בשבילו באתם)

סטייק אנטריקוט 350 גרם –  139

נתח קצבים 300 גרם – 129

פילה דניס/ פילה סלומון – 89

תפוא מעשנת פטריות שום קונפי ושרי ועשבי טיבול 

סטייק פרגית בטריאקי / פילדלפיה – 69

חזה אווז שלם מעושןמוגש לצד סלטון וריבת בצל –  82

כל המנות מוגשות עם תוספת לבחירה 

מנת הקרניבורים

(למקומות, היכון, לתקוף!!!)

800 גרם בשרים / מעושנים זוגי –  249

צלעות אסאדו/ בריסקט/ ( חזה בקר ) / קבבונים / צ’וריסוס/ עוף

תוספת 300 גרם לאדם  – 80

מוגש לצד ירקות שורש מהמעשנת 

סלטים משתנים  וגבטה

תוספות בצד 

צ’יפס  – 24/12

צי’פס בטטה – 16

סלט עלים  – 26/12 

טבעות בצל – 14

שעועית ירוקה מוקפצת – 14

תפו”א אש – 12

המנות המתוקות

( איך אפשר בלי משהו מתוק שמשלים את חגיגת הטעמים?)

פאי פקאן בתוספת כדור גלידה – 38

שוקולד חמה בתוספת כדור גלידה וניל – 39

סופלה שוקולד – 38

אפוגטו כדור גלידה וניל בתוספת אספרסו קצר – 14

קר או חם

שתיה קלה 

קוקה קולה/ זירו / ספרייט / ספרייט זירו  /נסטי / מים מינרלים ענבים / תפוזים / לימונדה  סודה –  11

בירה שחורה משקה אנרגיה סן פלגרינו  – 12

שתיה חמה 

אספרסו קצר / אספרסו ארוך –  9

אספרסו כפול – 11

קפה שחור – 8

תה צמחים – 8

אמריקנו  – 9

הפוך על בסיס חלב שקדים ואורז – 14/12 

מסעדות בשריות בצפון הארץ~~~מסעדות כשרות בגליל העליון~~~מסעדות בשריות בצפון הארץ~~~מסעדות בשריות טובות בצפון~~~מסעדה בגליל העליון~~~מסעדות בשריות מומלצות בצפון~~~מסעדת בשרים מומלצת